top of page
  • Studentkårens Andra vice ordförande

Nya studentlokaler!

  • Nya lokaler

  • Synpunkter

  • Hitta dit

  • Kommande verksamhet

Har du haft svårt att hitta sittplatser i kårhuset? Eller önskar du att det fanns fler bestick? Och slutligen kanske du undrar vem som har stulit mikrovågsugnarna vid Propellern...? Lösningen på alla dessa problem är nu här: Nya kårhuset. Sedan någon vecka har lokalerna smygöppnat och några kanske redan har varit där och käkat. I det nya kårhuset finns det fler studieplatser, grupprum, matplatser och mikrovågsugnar samt ännu fler bestick!


Tillsvidare kommer Kårkontoret fortsatt vara i det "gamla" huset, precis som tidigare. Vad dessa lokaler ska användas till i framtiden återstår att se.


Saknar du något?

Är det något du saknar i det nya huset, eller har du några andra synpunkter? Eller har du upptäckt något problem med lokalen? Fyll gärna i detta formuläret så ska vi se om det går att lösa!


Hur hittar man dit? Det nya kårhuset ligger där Pennan och svärdet tidigare hade sina lokaler, bakom huvudbyggnaden. Entrén hittar du vid Drottning Kristinas Väg 33A, och våra lokaler är en trappa upp.

Nedan finner du en mycket avancerad kartbild som visar hur du lättast tar dig dit.


RÖD CIRKEL = Nya Kårhuset

BLÅ CIRKEL = "Gamla Kårhuset"

RÖTT STRECK = Snabbaste vägen från huvudentrén till nya kårhuset

BLÅTT STRECK = Snabbaste vägen från "Gamla" huset till det nya.

Entrén till Nya Kårhuset. (Bild: Google Earth/Street View)


Kommande verksamhet

Jag vill kort ta tillfället i akt och göra lite reklam för studentkårens kommande verksamhet: 18 april: Öppet styrelsemöte kl. 16:00, i Leijonsköldska.

På styrelsemötet ges ni en inblick i hur ett typiskt styrelsemöte går till, samt ges möjlighet att ställa frågor till styrelsen.

19 april: Mezzdans på Karlberg.

En mezzdans kan ungefär liknas vid klubb/släpp, med musik, dans, och härligt sällskap

25 april: Stämma kl. 16:00 i Sverigesalen.

Bland annat kommer val till ny styrelse och ordförande för kårstyrelsen genomföras. Samtliga medlemmar har rösträtt. Detta är det perfekta tillfället att göra din röst hörd och påverka studentkåren!

Mer information kan ni hitta på er studentmail.


Allt väl och hoppas vi ses den 25e april!


39 visningar

Senaste inlägg

Från extrastämman den 18 januari

Som ni kanske känner till så genomfördes Kårens extrastämma den 18 januari och jag tänkte i det här inlägget gå igenom lite av vad vi kom fram till under stämman för er som inte kunde närvara. Under s

Comments


bottom of page